Med Icuris telefonilösningar styrs era samtal till rätt avdelning eller ort beroende på tid, riktnummer eller olika knappval. Ditt företag behöver endast ett nummer som kundingång resten tar Icuris telefonilösning hand om.

För dig som småföretagare

Alla företag, även mindre, behöver ta hand om sina inringande kunder. Vi erbjuder ett professionellt sätt att hantera alla kundsamtal genom funktioner som t ex att ha ett välkomstbesked med köhantering. Det innebär att när det finns en ledig person på företaget så kopplas samtalet fram. Genom att kunna ställa kunder i kö ökar möjligheten till bra relationer och ökad försäljning.

För små eller nystartade företag är det positivt att verka större och mer etablerade än vad man kanske är och det gör man med ett enkelt välkomstbesked. Alternativet är ofta att be sina kunder att ringa direkt in till en mobiltelefon.

För större företag

Företag med flera anställda, och en annan typ av verksamhet än de minsta företagen, behöver ofta tilläggstjänster som att sätta olika kompetenser på handläggare eller att prioritera olika köer för VIP- eller avtalskunder.

Ytterligare funktioner kan vara att samtal kopplas till rätt person, funktion eller återförsäljare. Detta sker automatiskt beroende på dag eller tidpunkt alternativt varifrån samtalet ringts. Kopplingen styrs av de menyval som gjorts eller de uppgifter som lämnas av den som ringer. Framkopplingen av samtalet övervakas och det går såklart att ha med funktioner som att ställa samtal i kö eller att läsa upp köbesked med platsbesked.

Du väljer själv om dina kunder ska kunna ringa in gratis via 020-nummer, bekosta samtalet själv genom 077-/lokalt nummer eller betala genom ett 900-nummer. Vi kan även erbjuda lokala nummer i andra länder. Vi erbjuder samtliga accessmöjligheter.

Ditt företags behov styr lösningarna
Genom olika tilläggslösningar anpassar vi tjänsterna efter ditt företags behov. Vi är operatörsoberoende och arbetar nätbaserat vilket innebär att du som kund slipper investera i dyr hårdvara.

Kontakta oss!

Vill du prata om vad Icuri kan göra för dig och ditt företag? Kontakta oss på telefon: 0775 - 700 144, e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller skicka ett meddelande via fälten nedan så hör vi av oss!

Ditt namn 
Din e-postadress 
Ämne 
Ditt meddelande